Ta blog je nadaljevanje bloga Jona gre v Ninive (KLIKNI). Namenjen je iskalcem Gospoda, ki jim je bil omenjeni blog všeč in koristen, in so 'preštudirali' vsaj ključne zapise: št. od 20 do 25; št. 28, ter vse nad 33, z najpomembnejšim, zaključkom: GOSPODOVA POSLANICA ZA NOVI ČAS (KLIKNI) - skupaj s komentarji. Vesel bom komentarjev, vprašanj, spoznanj ali navdihov takšnih skrajno redkih iskrenih duš.

Vsekakor priporočam branje zapisov od 1. naprej, ker se sporočila navezujejo in dopolnjujejo.

sobota, 30. september 2017

79. Portal DOMOVINA, ti si kakor potuhnjen strup

30.9.17, sob. 

Mnogo dela danes, nisem mislil čivkati, zato le na kratko:

Zadnjič sem prebral nemogoč tekst na Domovini, iz katerega lahko izluščite, kar je vsakemu malo pozornemu bralcu že dolgo jasno:

Portal Domovina je prikrito orodje NSi. Del uredništva oz. svetovalstva pa so višji Cerkveni možaki, npr. g. M. K. To je bilo zelo lahko ugotoviti, ker je zgoraj pisalo, da je nek članek napisalo uredništvo, spodaj pa je bilo pojasnilo, kdo vse je ta duhovnik. Vmes je bil tekst, filozofski in dolgovezen, ki ga lahko skupaj spravi le ena oseba.

Včasih sem kaj pokomentiral tam, a ko napišeš povezavo Domovina-Nsi-del Cerkve, ti komentar gladko zbrišejo, nikoli pa ne brišejo komentarje demonskih osebkov, ki zelo žaljivo napadajo vernike in Cerkev - v tem pa uredniki Domovine očitno uživajo, sicer ne bi dopuščali ponavljalnih žalitev vere in Cerkve od enih in istih ljudi. Paše jim. A ni to od hudiča?

Nek politik je kakšno leto nazaj izjavil, da obstaja močna podtalna homo-vez med delom Cerkve in visoko politiko oz. NSi. Že zadnjič sem opazil, ko so na Domovini omenjali razne slovenske medije, da so IGNORIRALI tiste desne medije, ki govorijo stvari, o katerih vsi drugi mediji ne govorijo nikoli. So pa konkurenčni NSi. 

Gre se torej za umazan podtalni boj, mešanica klerikalizma in novodobnega moralnega kolapsa, v katerega so vpleteni tudi mladi 'verniki', če to vedo ali ne. To smo lahko videli že pri pritiskih na škofe v aferi 'LGBT-skavtskega denarja in zgrajenih femi-trenerk'. Vsekakor se strinjam z enim od višjih predstavnikov Cerkve, ki je javno zapisal, da je NSi postala stranka, ki ni podobna NIČEMUR. Ker želi politično sodelovati s tistimi, ki snemajo križe, zapirajo arhive, onemogočajo katoliške šole in zagrebajo 'kosti' kar po domače in nepietetno. Da ne pišemo o sporni moralni avtoriteti gospe Ljudmile, nesojene predsednice Slovenije, prav iz teh vzrokov. V njej ni več videti ženstvenosti, ampak samo še trdoto in boj, kot pri VSEH onih iz levice. Ni več srca, vse je postalo kamen. Na desni se še najdejo kakšni ljudje, ki so živi v srcu, na levici in na potuhnjeni desnici pa vlada aroganca in z njo trdost, ki ni življenje. Poglejte si samo ministrico-kandidatko. 

Preberite si tale zapis Domovine, ki je pravi primerek nekdanjih komunističnih pritiskov in manipulacij, kot smo jih doživljali dolga desetletja. S pravo udbovsko maniro skuša izvršiti pritisk na Slovensko škofovsko konferenco. Gospodje škofi, bojte se dela cerkvene mladine, ki je blizu politike, bojte se dela skavtov oz. skavtinj. Bodite zelo modri, kajti kača vam pripravlja razkole v Cerkvi, po zgledu luteranov. S tem na koncu teksta zagrozi tudi tale zmazek, ko omenja igro Cerkve z ognjem:


Tu pa je že odziv znanega borca za pravice ugrabljenih otrok:


Tole pa razjasni vse glede bede Domovine-NSi, in od kod takšen pritisk na SŠK:


Ni kaj, pravi medijski desni-kučanizem. Nisem mislil iti še kdaj na volišče. Tudi zaradi čudnih potez SDS v zvezi z referendumom o drugem tiru: zelo bedno so zaključili, in VSI smo videli. A po tem tekstu Domovine, ki je kakor strupje, bom najbrž odšel volit gospoda Primca, ko pride čas. In bom podpiral zdravi del Cerkve kot doslej. Bolni pa bo izročen hudiču. 

To sem napisal, da boste znali lažje prepoznavati zatohlost in podmuklost v lastnih vrstah. Pred katero je opominjal že sveti Pavel: boj se hinavcev in grdih duš v lastnih vrstah. Domovina je pred časom objavila, da za napadi na Marijino podobo stoji hudič, za napadi na Slovensko škofovsko konferenco pa stoji Nova Slovenija oziroma portal Domovina. Ni mogoče najti drugega zaključka. 

Pa Bog nam pomagaj, če smo še vredni. 










Ni komentarjev:

Objavite komentar

Blogger vsili nek sistem preverjanja s sliko, da vidi, če niste robot. Prosim, znajdite se, včasih deluje, včasih pa so težave? Lahko komentirate kot 'anonimni', 'ime' ali 'Google Račun' - vaš račun bo povsem neviden tako bralcem kot avtorju bloga.

Komentarji, nepovezani s temo ali neumestni (npr. zahteve po dokazih o obstoju Boga in podobne neumnosti), se brišejo.

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.